O legendă a Stelei i-a găsit locul lui Claudiu Keşeru: "Vârf împins"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Claudiu Keşeru (dreapta), la vizita medicală FOTO Rpressport.ro
Claudiu Keşeru (dreapta), la vizita medicală FOTO Rpressport.ro

Steliştii au fost  la doctor, pentru controlul medical, în frunte cu noua achiziţie, Claudiu Keşeru. Acesta e văzut de Emeric Ienei ca noul “număr 9” din Ghencea

27 de jucători ai Stelei au înfruntat frigul şi ceaţa ieri-dimineaţa pentru a bifa vizita medicală obligatorie. N-a lipsit nici Claudiu Keşeru, singura achiziţie de marcă a campioanei, actele fiind parafate între jucător şi clubul din Ghencea.

Pe lângă orădeanul de 27 de ani, la echipa mare au fost chemaţi şi puştii Grădinaru, Vîlceanu şi Aldea, despre care Mihai Stoica are numai cuvinte de laudă. “Deşi s-a spus despre centrul de copii şi juniori că nu produce nimic, au apărut aceşti copii în care avem mare încredere. Despre Vîlceanu am vorbit şi cu Costel Gâlcă, antrenorul naţionalei Under 17, şi ne-a confirmat că e un fotbalist de perspectivă”, a afirmat managerul Stelei. Târnovan, puştiul  lui Hagi care a confirmat în meciurile juniorilor din Liga Campionilor, a fost achiziţionat de Steaua  de la Viitorul, în schimbul a 300.000 de euro.
Dacă puştii au timp să confirme, de la Keşeru se aşteaptă un impact imediat în jocul roş-albaştrilor. Emeric Ienei crede că cea mai nimerită poziţie pentru Claudiu e aceea de vârf împins: “El e orădean de-al meu, şi-l ştiu de mic. Poate juca şi pe stânga sau ca al doilea vârf, însă cel mai bun randament l-ar da pe poziţia de atacant central. Eu acolo îl văd, la concurenţă cu Kapetanos şi Piovaccari. E un bun finalizator, are şi o lovitură de cap foarte bună, depinde de el dacă se acomodează”.
Capitolul “plecări de la Steaua” a început cu Doru Bratu şi Adrian Cristea şi va continua cu Tatu, Mihai Costea şi cu Stefan Nikolici.

PROGRAMUL STELEI: AMICALE TARI PENTRU CAMPIOANĂ

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite