„Noul“ Rapid, spectacol cu bulgarii: 4-1 cu Marek Dupnitsa. Încă un transfer

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Daniel Pancu a marcat unul dintre golurile Rapidului
Daniel Pancu a marcat unul dintre golurile Rapidului

Rapid a pornit cu dreptul în 2015, după ce-a câştigat lejer, 4-1, în faţa bulgarilor de la Marek Dupnitsa, locul 11 (din 12) în prima ligă din ţara vecină, într-o partidă în care au impresiona noile achiziţii ale giuleştenilor.

În primul amical disputat în cantonamentul din Grecia, giuleştenii au reuşit să încropească un lot de 16, cu o echipă tip şi cinci rezerve (din care doi portari). Şi totuşi, elevii lui Cristi Pustai n-au avut deloc probleme într-un meci pe care l-au controlat de la un capăt la altul şi în care au impresionat noile achiziţii. 

Era deja 2-0 la pauză, după reuşitele lui Rui Miguel (14) şi Daniel Pancu (18), avantajul fiind majorat în repriza secundă, cu golurile lui Benson (52), un atacant olandez de origine ghaneză, care a evoluat ultima dată la Şerif Tiraspol, şi Kikas (56), mijlocaş defensiv de 23 de ani împrumutat de la Sporting, intraţi pe teren în minutul 46. În minutul 64, bulgarii au marcat golul de onoare. 

Tot azi, giuleştenii au bătut palma cu atacantul Rihairo Meulens (26 de ani), internaţional din Curaçao, fost la Roda şi Vitesse.

Echipa de start a Rapidului: Buchta - Vasile, Săpunaru, Cmovs, Tomas Josl - Cerlincă, Coimbra - Dan Alexandru, Martin, Rui Miguel - Pancu

Rezerve: Drăghia, Bornescu, Kikas, Benson, Coman

Citeşte şi 

Rapid a mai luat un jucător, dar a rămas fără preşedinte: Dinu Gheorghe a explicat de ce nu va mai continua

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite