Nimeni nu-l poate face pe Chivu să se răzgândească: „Nu mă mai întorc la echipa naţională!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Chivu nu va mai juca niciodată pentru naţionala României FOTO Adevărul
Chivu nu va mai juca niciodată pentru naţionala României FOTO Adevărul

Fostul fundaş al naţionalei României, Cristian Chivu, a risipit orice urmă de speranţă vizavi de o posibilă revenire a sa sub tricolor. Jucătorul lui Inter a declarat că decizia de a nu mai juca în prima reprezentivă este una defintivă.

Deşi Victor Piţurcă intenţiona să meargă la Milano pentru a discuta personal cu Cristian Chivu despre o posibilă revenire a sa în echipa naţională, fostul internaţional român a ţinut să precizeze că pentru el prima reprezentativă este un subiect închis pentru totdeauna.

„Nu mă mai întorc la echipa naţională. Am fost clar şi concis de acum doi ani şi nu ştiu de ce de fiecare dată trebuie să repet acelaşi lucru”, a spus Chivu, conform gsp.ro.

Deşi nu vrea să mai joace pentru naţionala lui Piţurcă, românul de la Inter este alături de România în campania de calificare la Campionatul Mondial din 2014.

„Mi-a plăcut cum am jucat în Turcia, mi-a plăcut pentru că au început să prindă mai mult curaj, să joace mai mult fotbal, să joace cu mai multă încredere. E nevoie de încredere pentru a merge la turnee finale. E decisiv meciul cu Ungaria, pentru că ne batem cu Ungaria la locul doi”, a adăugat Chivu.

România va juca împotriva Ungariei pe data de 22 martie 2013, în deplasare, urmând ca pe 26 martie să evolueze tot în deplasare, contra Olandei, în preliminariile Cupei Mondiale 2014.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite