Niculae, de la Astra: "Contra lui Dinamo jucătorii mei au intrat cu chiloţeii în vine şi au trădat fotbalul. Sunt dezamăgit"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ioan Niculae a fost destul de critic la adresa echipei lui
Ioan Niculae a fost destul de critic la adresa echipei lui

Cel mai bogat român, Ioan Niculae, care este şi patron la Astra Giurgiu, s-a declarat dezamăgit de jocul echipei sale contra lui Dinamo.

"Nu sunt supărat, dar nici nu mă simt bine. Felicitări echipei Dinamo pentru modul în care a evoluat. Nu am ce alibiuri să găsesc, gazonul e prost, însă şi ei au jucat pe aceeaşi suprafaţă. Sunt dezamăgit de echipa mea, astăzi au trădat fotbalul. Atât jucătorii, cât şi antrenorii au fost pe altă lume. Tembo avea nevoie de o pernă, săracu', atât de obosit era. Fotbaliştii au intrat pe teren cu chiloţeii în vine, iar staff-ul tehnic nu a făcut nicio schimbare, deşi se impunea", a spus Niculae.

În 2013 am jucat foarte slab

Tot el a continuat: "Dacă vom juca aşa, vom pierde calificarea în Europa. Pe Fatai nu trebuia să-l scoţi niciodată, era singurul care putea marca. Este o mare dezamăgire. Nu voi lua nicio măsură, însă toţi trebuie să se trezească repede. Toate meciurile din 2013 au fost extrem de slabe. Sunt supărat pe echipa mea, am jucat extraordinar de slab, cu toţii au fost pe altă lume, de la jucători la antrenori, meciul nu a fost pe deplin pregătit".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite