FOTO Nicolae Manea, pe ultimul drum. Fostul rapidist a fost înmormântat joi, condus de numeroşi oameni din fotbal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce a murit în dimineaţa zilei de luni, răpus de cancer la ficat, Nicolae Manea a fost înmormântat în cursul zilei de joi. Alături de fostul jucător, antrenor şi oficial rapidist s-au aflat mai mulţi oameni din fotbal.

Cei care au dorit să-i aducă un ultim omagiu lui Nicolae Manea au participat la slujba de la biserica Sfânta Parascheva, de unde a plecat un cortegiu funerar spre stadionul Giuleşti. 

Acolo, aproximativ 300 de oameni i-au scandat în repetate rânduri numele fostului rapidist şi „Te vom iubi mereu!“, coloana de oameni oprindu-se vreme de 10 minute în faţa arenei şi apoi reluându-şi drumul către cimitirul Străuleşti II, situat la periferia capitalei. 

Pe acest traseu au fost prezente mai multe persoane, de la foşti şi actuali jucători rapidişti, până la Gheorghe Hagi, Florin Halagian, Vasile Avram, Anghel Iordănescu, Daniel Isăilă, Ilie Balaci, Adrian Enache sau Romică Ţociu, iar Corneliu Vadim Tudor a ţinut un discurs.


Adio, Nicolae Manea. Fostul rapidist a murit din cauza cancerului la ficat

Oamenii din fotbal deplâng moartea lui Nicolae Manea. Mircea Lucescu: „Nu pot să cred, e prea repede. Ştiam că mai e o şansă“

Nicolae Manea, un simbol pentru Rapid. Fuga din spital pentru a învinge Steaua i-a adus faima

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite