Naţionala de handbal s-a reunit pentru Campionatul European. Ultimele noutăţi din lotul pregătit de Gheorghe Tadici

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fetele pregătite de Gheorghe Tadici s-au reunit luni la Cluj pentru a se pregăti centralizat în vederea participării la Campionatul European de handbal feminin, care va debuta săptămâna viitoare în Croaţia şi Ungaria.

Gheorghe Tadici a reunit luni întreg lotul de handbal feminin, la Cluj, unde este programată să se desfăşoare pregătirea handbalistelor ce vor participa la Campionatul European.

Selecţionerul a defintivat lotul care va reprezenta România în Ungaria şi Croaţia. El este compus, cu excepţia Cristinei Neagu, din jucătoare care evoluează în campionatul intern.

Cele 17 jucătoare convocate de Tadici sunt:

Portari: Paula Ungureanu (HCM Baia Mare), Ionica Munteanu (SCM Craiova), Denisa Dedu (Corona Braşov)

Extreme stânga: Valentina Ardean-Elisei (HCM Baia Mare), Camelia Hotea (Corona Braşov)

Extreme dreapta: Adriana Nechita (HCM Baia Mare), Aneta Pîrvuţ (SCM Craiova), Laura Chiper (Corona Braşov)

Linia de 9 metri: Cristina Neagu (Buducnost), Cristina Zamfir (Corona Braşov), Aurelia Brădeanu (Corona Braşov), Gabriela Perianu (HC Dunărea Brăila), Adriana Ţăcălie (Corona Braşov), Oana Bondar (Corona Braşov), Daniela Băbeanu (HCM Roman)

Pivoţi: Florina Chintoan (”U” Alexandrion Cluj), Crina Pintea (HC Zalău)

Campionatul European de handbal feminin va avea loc în perioada 7 şi 21 decembrie. Obiectivului tricolorelor la această ediţie a Europeanului este o clasare pe locurile 1-8. România face parte din grupa B, urmând să se dueleze cu Danemarca, Norvegia şi Ucraina. Până la startul turneului final, România va juca două amicale cu Germania, primul pe 29 noiembrie, iar cel de-al doilea pe 30 noiembrie.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite