Mutu, debut palid şi fără gol pentru „lupi“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Mutu
Adrian Mutu

În vârstă de 35 de ani, Adrian Mutu a jucat joi o repriză în meciul contra lui Sutrm Graz (1-1), fără a avea realizări deosebite.

Adrian Mutu a jucat ieri pentru prima dată sub tricoul Petrolului, în primul amical disputat de ploieşteni în cantonamentul din Antalya. Contra austriecilor de la Sturm Graz, locul 7 în campionat, Mutu a început ca titular, dar n-a fost căpitan de echipă, aşa cum se zvonise, semn că antrenorul Cosmin Contra nu vrea să dezechilibreze vestiarul dându-i lui Adrian mai multă importanţă decât merită.

Fostul fotbalist de la Ajaccio a jucat ca aripă stânga, poziţia sa preferată şi a avut o ocazie din lovitură liberă, şutând puţin pe lângă poartă. În rest, jocul său a fost lipsit de realizări şi a arătat că încă nu e integrat în sistemul de joc al “lupilor galbeni”. Petrolul a deschis scorul prin Manasse, în minutul 33, care a reluat cu capul o centrare din corner a lui Boudjema.

Sturm Graz a egalat din penalty, prin Beichler, în minutul 43, după un fault al lui Bornescu, care a încercat să salveze o eroare a defensivei sale. La pauză, Contra l-a înlocuit pe Mutu, în locul său intrând Ianis Zicu. Nici acesta n-a avut o evoluţie strălucită, iar Petrolul – Sturm Graz s-a terminat 1-1, deşi ambele echipe au avut câte o ocazie de a evita remiza. Ploieştenii vor juca duminică, al doilea amical, împotriva ruşilor de la Anji Mahacikala.

Petrolul: Bornescu (46 Pecanha) – Achim (62 Alcenat), Hoban (46 Geraldo), Manasse, Guilherme - De Lucas (46 Teixeira), Mustivar (46 Romario) – Boudjemaa (46 Priso), Morar (46 Beţa), Mutu (46 Zicu) – Camara (46 Hamza).

Ştiri pe aceeaşi temă:

INTERVIU cu puştiul minune de la Petrolul: "Îmi place Mutu, dar idolul meu e Hamza. În trei ani sunt la echipa mare"

De ce e Adrian Mutu un brand? Atacantul "lupilor" a marcat pentru echipa naţională mai mult decât toată Liga I

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite