Mutu spune ce atacanţi nu pot lipsi de la naţionala României. "Briliantul" se visează antrenor la o echipă de top

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Mutu
Adrian Mutu

Adrian Mutu a semnat în iarnă cu ASA Tg. Mureş, declarând că vrea să prindă lotul României pentru turneul final al Euro 2016.

Ambiţiile lui Mutu s-au domolit în ultima perioadă, el  nereuşind nici măcar un gol pentru echipa sa. în plus, concurenţa pentru un loc în atacul naţionalei este mare. În opinia lui Mutu, trei fotbalişti nu au cum să lipsească din lotul româniei: “Îl ştiu pe Alibec de mic şi cred că e într-o creştere de formă senzaţională. Nu l-am văzut niciodată atât de puternic cum este în acest moment. Când spune lumea că e supraponderal, cred că acest lucru nu este adevărat, la cum se deplasează pe teren şi ce forţă are. În acest moment, Keşeru dă şi el foarte multe goluri, dar nu l-am văzut pe viu, dar cred că cei doi şi Andone, dar care n-a avut la echipa naţională aceleaşi reuşite, pot juca la echipa naţională”, a spus Mutu la Look TV.  

Cât priveşte viitorul său, Mutu a lansat o provocare:  “Dacă Hagi se duce la Rubin Kazan şi eu nu mai rămân aici, să mă lase pe mine acolo . Ca fin, o să am grijă să fie totul aşa cum a lăsat, când se întoarce”

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite