Mutu s-a accidentat şi e incert pentru următoarele două meciuri ale Petrolului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Răzvan Lucescu are probleme mari de lot înaintea meciului de sâmbătă, de la Chiajna, în care echipa sa va întâlni pe Concordia.

Cea mai importantă absenţă poate fi cea a lui Adrian Mutu." Vom avea un meci greu sâmbătă, contra unei echipe care n-are nimic de pierdut, pe un teren foarte greu.Pentru noi este un meci foarte greu pentru că avem foarte multe de pierdut. Morar, Gerson şi Marinescu sunt accidentaţi. Continuă să fie suspendat De Lucas, Hoban este şi el suspendat şi nu ştim situaţia lui Mutu care a suferit o contractura la antrenament. Se spune în fotbal că terenul este acelaşi pentru ambele formaţii, dar nu este aşa, nu sunt de acord. 

Petrolul este o echipă care joacă, care atacă, e nevoie de rapiditate în a juca, de a desface apărările adverse şi de un moment pe care, dacă-l pierzi pentru că trebuie să mai faci o preluare în plus, atunci permiţi echipei oasepete să se replieze. Le-am spus jucătorilor să se aştepte la un meci de luptă, în care să pasăm, să nu ne grăbim.Mutu sper să joace măcar miercuri, deşi sunt semne de întrebare şi pentru acel meci. ”, a declarat azi Lucescu jr. 

"Mutu a dat dovadă de o dăruire totală în meciul cu Astra, a tras echipa după el, a dat încredere colegilor. Eu zic că dacă el nu juca aşa poate noi nu mai egalam. Nu sunt deranjat că n-a marcat, câtă vreme a făcut un meci foarte bun”

Răzvan Lucescu, antrenor Petrolul

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite