Mutu, pus la punct de antrenorul lui Pune City: "Pentru mine, nu e vedetă"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Mutu
Adrian Mutu

Adrian Mutu continuă să fie o dezamăgire în India, acolo unde în şapte etape a avut patru apariţii, adunând un total de 118 minute.

Mutu a fost o singură dată titular, în rest lustruind banca de rezere a echipei care conduce în clasamentul Super Ligii din India. Antrenorul său, fostul mare internaţional englez David Platt a explicat în presa din India care este situaţia lui Mutu. "
"Adrian a jucat 30 de minute în al doilea meci şi a intrat şi cu Chennaiyin. Am vrut să-l introduc şi în al treilea meci, dar din păcate s-a accidentat Jackichand Singh  şi a trebuit să fac o altă schimbare, post pe post.Mutu are abilitatea de a găsi spaţii, de a finaliza şi de a crea ocazii, cu care aproape că ne-a adus un punct nemeritat în meciul cu Chennai. Este un membru valoros al lotului, dar nu îl pot privi ca pe o vedetă. E un jucător important pentru campionatul Indiei, dar pentru noi e important cum se prezintă la antrenamente şi în jocurile în care intră pe teren. E unul din cei patru atacanţi ai noştri care ne oferă patru variante diferite pentru ofensivă", a spus Platt.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite