Motociclistul Cătălin Cazacu, favorit la Campionatul European din Spania

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cătălin Cazacu
Cătălin Cazacu

Pilotul Cătălin Cazacu va reprezenta România în finala Campionatului European de motociclism 2013, care se va desfăşura la Albacete.

Cazacu este singurul român calificat la clasa de 1000cc (Superbike) şi este considerat favorit la titlu. Evenimentul va avea loc  între 3 şi 6 octombrie şi va reuni peste 106 de piloţi profesionişti din 23 de ţări.Motociclistul de 29 de ani este decis să dea tot ce are mai bun pe pista de la Albacete şi să se întoarcă acasă victorios. „Mă bucur enorm că voi purta din nou drapelul României într-una dintre cele mai valoroase curse europene de motociclism. După un an în care am atins aproape tot ce mi-am propus alături de echipa mea, îmi doresc să fiu în formă maximă şi de această dată. După campionatul mondial din 2011 am avut un an mai dificil, dar acum simt că am revenit şi sunt mândru să fiu în prima linie a competiţiei”, spune Cătălin Cazacu.

Reuşita la care speră Cătălin şi susţinătorii lui s-ar adăuga unui palmares impresionant: a fost campion la European Riders Cup (2009), pe locul al II-lea la Romanian Supersport (2009), pe locul I la Romanian Supersport (2010) şi a obţinut locul I în cadrul aceluiaşi campionat, în 2011.
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite