Monica Roşu, pumni şi picioare pentru căpitanul naţionalei de fotbal a Ungariei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Amatto Zaharia şi Monica Roşu
Amatto Zaharia şi Monica Roşu

România aşteaptă cu sufletul la gură meciul de sâmbătă seara dintre naţionala noastră de fotbal şi cea a Ungariei. Partida este programată pe Arena Naţională, începând cu ora 19.00.

Campioana olimpică la gimnastică Monica Roşu îşi doreşte atât de mult victoria, încât a acceptat provocarea de a se antrena la Kempo, imaginându-şi că se luptă cu fotbalistul ungur Adam Szalai. Îndrumată de Amatto Zaharia, preşedintele Federaţiei Române de Kempo, Monica Roşu a executat mai multe lovituri cu pumnii şi picioarele într-un sac de box pe care era lipită poza atacantului Adam Szalai, care la meciul cu România revine în sânul naţionalei maghiare după un an de absenţă. 

Legitimat în prezent la echipa germană Hoffenheim, Szalai este unul din cei mai valoroşi jucători unguri, în trecut el mai evoluând la cluburi precum Schalke, Mainz sau echipa a doua clubului Real Madrid. „Cu toţii vom urmări meciul de sâmbătă seara şi vom ţine pumnii pentru ai noştri. Dacă vor fi la fel de ambiţioşi, bătăioşi si vor dori victoria la fel de mult ca Monica Roşu, cu siguranţă vom învinge“, a declarat Amatto Zaharia pentru www.iClara.ro.

Virgil Stănescu şi alte personalităţi din sport au donat obiecte pentru o acţiune marca „Basarabia, pământ românesc“

Amatto Zaharia, decorat cu Ordinul Mondial FILA

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite