Monica Niculescu a învins-o pe Teliana Pereira în primul tur la Australian Open

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Monica Niculescu
Monica Niculescu

Monica Niculescu, locul 40 WTA, a învins-o, luni, cu scorul de 6-2, 6-1, pe sportiva braziliană Teliana Pereira, numărul 46 mondial, şi s-a calificat în turul doi la Australian Open.

Meciul a durat 58 de minute. Monica Niculescu o va întâlni în runda următoare pe sportiva care se va impune în meciul Elizaveta Kulichkova (Rusia, 109 WTA) - Andrea Petkovic (Germania, 25 WTA, cap de serie 22). Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, o va întâlni în primul tur de la Australian Open pe sportiva chineză Shuai Zhang, locul 133 WTA, marţi, de la ora 10.00. Meciul va avea loc pe Margaret Court Arena, a relatat Mediafax.  

Marţi va juca la Australian Open şi Alexandra Dulgheru, locul 61 WTA, în compania sportivei australiene Storm Sanders (Australia), locul 355 WTA, beneficiară a unui wildcard. Acest meci va fi ultimul de pe terenul 7. De asemenea, Andreea Mitu, locul 96 WTA, o va întâlni în al doilea meci de pe terenul 19 pe Julia Goerges (Germania), locul 45 WTA. În confruntarea a treia de pe acelaşi teren vor juca Irina-Camelia Begu, locul 31 WTA şi cap de serie numărul 29 şi Johanna Larsson (Suedia), locul 50 WTA.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite