Momente de panică în cantonamentul Petrolului. Camerunezul Priso a fost aruncat în apă deşi nu ştie să înoate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Petroliştii au profitat din plin de după-amiaza liberă de ieri, primită de la antrenorul Cosmin Contra, şi au uitat pentru puţin timp de antrenamente.

Luni a fost prima zi a stagiului din Antalya în care lupii au avut un singur antrenament, dimineaţă, iar după-amiază au fost liberi şi şi-au petrecut timpul după cum au vrut. În timp ce grupul portughezo-braziliană, compus din Geraldo, Pecanha, Romario, Guilherme şi Camara, completat de Hoban, Achim şi juniorul Ilie a plecat să viziteze localitatea Belek, ceilalţi fotbalişti au rămas la hotel. O idee nefericită cel puţin în cazul lui Marinescu, învins de Morar la tenis de masă, la capătul unei partide aprig disputate. Însă, indiferent de modul în care au ales să-şi ocupe timpul, toţi jucătorii şi-au dat întâlnire la piscina hotelului, iar aici a început show-ul.

Morar şi Hoban, acrobaţii de serviciu
Cei doi jucători ai Petrolului s-au întrecut în tot felul de acrobaţii, stârnind admiraţia colegilor, care au încercat imediat să-i imite. Ajutându-se reciproc, Hobi şi Mori au executat nenumărate flic-flacuri, cele mai multe dintre ele extrem de reuşite. Asta în timp ce Beţa îl instruia pe mezinul Ilie despre cum trebuie să-şi pregătească saltul pentru a ajunge la performanţele celor doi.


Priso nu ştie să înoate


Dacă pentru toţi fotbaliştii ora şi jumătate petrecută la piscină a fost o adevărată plăcere, nu acelaşi lucru se poate spune şi în cazul lui Priso. Mijlocaşul de bandă nu ştie să înoate şi s-a panicat serios atunci când Mutu l-a desprins de marginea bazinului şi l-a lăsat să se descurce singur, spre amuzamentul general. Camerunezul a fost, de altfel, unul dintre lupii pe seama cărora s-au făcut mai multe glume.

image

Maseurii, aruncaţi îmbrăcaţi în apă
Jucătorii au avut grijă ca toată lumea să se ude, iar după ce Mutu i-a făcut o farsă antrenorului Contra şi a plonjat în piscină împreună cu acesta, aceeaşi soartă a avut-o şi managerul sportiv Marius Nicolae. Însă cei mai nefericiţi au fost cei trei masori ai echipei, Răzvan, Florin şi Mortada, care au fost luaţi pe sus de  fotbalişti şi aruncaţi îmbrăcaţi în apă.

image

Refacere cu masaj şi saună

În paralel cu distracţia din piscină, galben-albaştrii au avut parte de un adevărat răsfăţ din partea maseurilor, care ”i-au luat la mână” pe fiecare în parte. Lupii au intrat şi în saună, astfel că acum sunt refăcuţi complet şi pregătiţi să revină, începând de astăzi, la programul cu două antrenamente zilnice, iar joi urmează să dispute primul amical din acest stagiu, în compania austriecilor de la Sturm Graz.

image

Sursa: fcpetrolul.ro

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite