Moment mare, e caz de sărbătoare: după 13 etape, clasamentul Ligii I înregistrează o premieră pentru acest sezon

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ultima etapă din turul sezonului regulat a programat, vineri, întâlnirile Concordia Chiajna - ACS Poli Timişoara şi Viitorul - CFR Cluj. După rezultatele de astăzi, am scăpat de o anomalie.

Pentru prima dată în acest sezon, nicio echipă nu figurează în clasament cu un punctaj pe minus. La începutul stagiunii, ACS Poli Timişoara a pornit cu -14 puncte, în timp ce ASA Târgu-Mureş şi CFR Cluj au avut penalizări de -6 puncte. 

Dacă CFR a scăpat prima de această povară, fiind acum chiar pe locul 7 cu 17 puncte (pe teren a adunat 23 de puncte), în schimb, ASA Târgu-Mureş şi ACS Poli Timişoara au stat mult şi bine cu minus în dreptul punctajului. Mureşenii au acum un punct şi ocupă penultima poziţie, în timp ce ACS Poli Timişoara e pe 16 din 16.

Vestea bună pentru bănăţeni e că după succesul de vineri, 2-0 cu Concordia Chiajna (Drăghici 81, Albu 90+4-autogol), ei au recuperat handicapul de -14 puncte şi au ajuns pe zero. Timişorenii au trei victorii la rând în campionat: 1-0 cu CSMS Iaşi, 1-0 cu Viitorul şi 2-0 cu Concordia Chiajna.

Celălalt meci al zilei în Liga I, Viitorul - CFR Cluj s-a încheiat cu victoria gazdelor, scor 2-1 (Iancu 21-penalty, Chiţu 45+2-penalty / Bud 84). 

Viitorul e pe 3 cu 23 de puncte, după CS U Craiova (23 de puncte) şi Steaua (26 de puncte).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite