Ultima decizie nesimţită marcă Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir: s-au aprobat rente viagere uriaşe pentru ei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal (FRF), mecanism cu ajutorul căruia „Naşul“ a luat mai multe decizii aberante, de-a lungul anilor, i-a făcut un ultim „cadou“ generos omului care a condus sportul-rege în România în ultimii 24 de ani.

Într-o ţară în care cluburile dispar, de la un an la altul, din cauza sărăciei, Comitetul Executiv a luat, azi, o decizie care sfidează bunul simţ.

Concret, înainte de alegerile pentru şefia FRF, Comitetul Executiv a aprobat ca Mircea Sandu să devină preşedintele de onoare al federaţiei, în timp ce Dumitru Dragomir, Emerich Dembrovschi şi Cornel Dinu vor avea statutul de membri de onoare. 

Toţi vor încasa rente viagere lunare. În cazul lui Mircea Sandu, iniţial, s-a vorbit  despre o rentă lunară de 5.000 de euro, însă, azi, s-a stabilit ca el să încaseze 6.250 de euro! El mai are o rentă viageră de 5.000 de euro lunar din partea UEFA, în condiţiile în care face parte  din Comitetul Executiv al forului european.

Jurnalistul Cătălin Tolontan susţine că, pe lângă o rentă viageră, „Naşul“ va beneficia şi de o maşină de serviciu cu costurile suportate de FRF şi va avea şi o secretară angajată la federaţie!

„Weekend Adevărul“ a scris despre faptul că Mircea Sandu va încasa o rentă de 2,5 ori mare decât cea pe care o primeşte Nadia Comăneci din partea statului român! Citeşte aici articolul:

*Ultimul weekend cu Sandu la FRF: Vrea rentă viageră, dar merită „pensie“ de necalificat. O analiză dură şi nefardată

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite