Mircea Sandu, despre acuzele de blat de la Steaua – Chiajna, cât de mult bea Gabi Tamaş şi porecla de „Naş“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Sandu
Mircea Sandu

Pe ultima sută de metri înainte de retragere, Mircea Sandu a făcut astăzi un tur al televiziunilor de sport. Încă preşedinte al FRF, până pe 5 martie, Sandu a atins diverse subiecte.

…despre acuzele de blat de la Steaua – Concordia Chiajna

Fac mult rău fotbalului aceste bănuieli tâmpite, că se vând meciuri şi se cumpără arbitri. Sunt nişte aberaţii, care într-o lume civilizată nu mai au ce căuta. Că nu avem valoare la jucători şi la arbitri, asta da, e o realitate. Dacă se mai cumpără meciuri…Să spunem mersi că România nu este în circuitul acela mare al meciurilor trucate. Am avut nişte semnale, s-au făcut anchete, dar nu s-a descoperit nimic

(DolceSport)

…filmul cu Chiricheş, băut

Să ştiţi că a fost ceva rar, s-a distrat băiatul într-o seară. În plus, el nu e un băutor. E un băiat de nota 10, excepţional. În schimb, la acest capitol, am putea vorbi multe despre Tamaş. Tamaş, bea, nene, nu se joacă. Când se apucă nu mai lasă paharul…Am auzit şi am văzut destule cu el, pe terasă la Bamboo, prin alte părţi..

(Sport.ro)

…problemele de pe Arena Naţională

În primul rând gazonul, asta e cea mai importanta problemă. Dar lucrurile se rezolvă simplu. Trebuie decopertat tot, refăcute straturile şi cumpărate nişte utilaje speciale, de fotosinteză, şi aşa mai departe. Mai sunt şi alte probleme, legate şi de parcarea subterană. Pentru organizarea Campionatului European din 2020, cea mai mare problema este stadionul. Sigur, mai e şi infrastructura

 .....despre reîntoarcerea lui Olăroiu în România

Olăroiu cred că ar veni în România doar să antreneze naţionala, nu la altă echipă 

(Sport.ro)

...porecla de <Naş>

Mi se spune <Naşul> pentru că marcam des împotriva lor. Eram <naşul> lor

(Sport.ro)

Mircea Sandu, preşedinte al FRF din 1990, a anunţat că nu va mai candida pentru un nou mandat. Până acum şapte persoane şi-au anunţat candidatura, marele favorit la şefia FRF fiind Gică Popescu. 

Citeşte şi 

Şapte candidaţi înscrişi pentru postul de preşedinte al FRF. Concurent-surpriză, în ultima zi, pentru Gică Popescu

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite