Mircea Lucescu, noul selecţioner al Turciei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnicianul Mircea Lucescu a acceptat oferta Federaţiei Turce de Fotbal (TFF), astfel că a devenit noul selecţioner al Turciei, informează ntvspor.net. Informaţia încă nu a fost confirmată de forul turc.

Preşedintele federaţiei, Yildirim Demiroren, s-a deplasat la Bucureşti alături de alţi oficiali ai forului pentru a-i propune lui Lucescu un contract de selecţioner valabil pentru ultimele patru meciuri din grupa I de calificare la Cupa Mondială din 2018.

Naţionala Turciei se află, cu patru etape înainte de finalul preliminariilor CM, pe locul trei în grupa I, cu 11 puncte, cu două mai puţine decât primele două clasate, Croaţia şi Islanda. Turcia va întâlni Ucraina, în deplasare, la 2 septembrie, Croaţia, acasă, la 5 septembrie, tot acasă Islanda, la 6 octombrie, şi Finlanda, în deplasare, la 9 octombrie.

Mircea Lucescu a mai antrenat în Turcia echipele Galatasaray (2000-2002) şi Beşiktaş (2002-2004), câştigând câte un campionat cu fiecare.

În cariera de antrenor de peste 30 de ani, Lucescu a mai îndeplinit o singură dată funcţia de selecţioner, fiind antrenorul României în perioada 1981 - 1986, perioadă în care a calificat echipa la Europeanul din 1984. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite