„Micul Roland Garros“ începe la Bucureşti. George Cosac: „De aici poate apărea viitoarea Simona Halep!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Viitoare campioane
Viitoare campioane

George Cosac consideră că turneul Dr. Oetker Junior Trophy  este “micul Roland Garros“ şi crede că de aici pot apărea numeroşi campioni.

“A devenit o tradiţie ca în perioada Roland Garros-ului să avem şi noi micul Roland Garros al copiilor de până în 14 ani,  şi anume Dr. Oetker Junior Trophy. Acest turneu nu fi putut avea loc fără suportul Dr. Oetker şi îi mulţumesc managerului general al acestei companii, domnul Ioan Cozma. De aici vom avea viitori campioni, pe viitorul Djokovic sau pe viitoarea Simona Halep“, a spus George Cosac.
Managerul General al Dr. Oetker România, Ioan Cozma, şi-a propus ca Dr. Oetker Junior Trophy să ajungă de talia turneului Petit As.  “Acum 5 ani împreună cu marea doamnă a tenisului Florenţa Mihai şi cu echipa de la FRT am înfiinţat acest turneu. De ce să n-o spunem,  am vrea să-l facem de talia turneului Petit As de la Paris. Începem uşor uşor să ajungem acolo, având la această ediţie avem participare foarte numeroasă de 150 de jucători din 26 de ţări. Mă bucur că firma Dr. Oetker este prezentă în toate aceste ţări (cu excepţia Bahamasului) de unde provin aceşti sportivi“, a declarat Ioan Cozma.


Cătălina Cristea, director turneu Dr. Oetker Junior Trophy spune că se va institui un premiu fair play în memoria Florenţei Mihai:  “Este o mare bucurie să mă aflu la cea de-a cincea ediţie a Dr. Oetker Junior Trophy. Dar am şi o durere în suflet din cauza faptului că directorul de turneu al primelor 4 ediţii, un om extraordinar şi o stea a tenisului mondial, Florenţa Mihai, nu mai este printre noi. În acest an, FR Tenis şi Dr. Oetker vor oferi un premiu de fair play în memoria Florenţei Mihai. Am crescut cu acest turneu şi am ajuns ca la a cincea ediţie să avem participare din 26 de ţări, nu doar din Europa, vin jucători din Noua Zeelandă, SUA sau Bahamas. Acest turneu nu ar fi fost posibil fără sprijinul MTS şi în mod special al companiei Dr. Oetker. Îi mulţumesc domnului Ioan Cozma (manager general Dr. Oetker), care este un mare susţinător al tenisului românesc“.
Dr. Oetker Junior Trophy, competiţie internaţională din cadrul Tennis Europe, categoria 1, se va disputa în perioada 23-29 mai, la Centrul Naţional de Tenis din Bucureşti.
Gabriel Ispas (secretar de stat Ministerul Educaţiei): “Mă bucur că în România au loc astfel de evenimente, nu numai la nivel de seniori, ci şi în care sunt implicaţi elevi. Mă bucur că tenisul românesc are nu numai prezent, cât şi viitor“

oetker


Victor Hănescu, prezent la conferinţa de lansare a celei de-a cincea ediţii a Dr. Oetker Junior Trophy, a premiat componentele echipei de fete U12, care a ocupat ocul III la Winter Cup 2016 şi a oferit autografe la standul pizza Guseppe - Dr Oetker. “Mă bucur să fiu alături de copii. Este un moment frumos pentru tenisul românesc, Dr. Oetker Junior Trophy este un turneu internaţional important unde vom vedea cei mai buni copii. Avem nevoie de cât mai multe turnee de acest gen, tenisul românesc fiind pe un trend ascendent. În următoarea perioadă mă voi dedica unor programe de dezvoltare a tenisului în România“.
Concursul este supervizat de Comitetul de Juniori Tennis Europe, asociaţia regională a Federaţiei Internaţionale de Tenis. Pe site-urilewww.frt.ro şi site-ul Turneului – www.juniortrophy.ro, cât şi în social media – pagina de Facebook Tennis Junior Stars se vor regăsi ştiri şi informaţii actualizate pe toată durata desfăşurării competiţiei.

hanescu

Organizatorul Dr. Oetker Junior Trophy este Federaţia Română de Tenis. Partenerul oficial al turneului este Dr. Oetker România. SCG Smart Corporation Group este promotorul evenimentului.
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite