„Mi-au ameninţat părinţii cu moartea!“ Momente terifiante trăite de una dintre cele mai bune jucătoare ale lumii la turneul de la Miami

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Wozniacki
Wozniacki

Caroline Wozniacki a fost eliminată în turul II al turneului de la Miami, dar daneza a trăit momente înfiorătoare, pe care le-a povestit după meci.

"Am pierdut un meci greu împotriva unui adversar puternic şi a unui prieten, Monica Puig, la Miami Open. Sunt perfect conştientă că tenisul e un joc în care pierzi şi câştigi.

Totuşi, în timpul meciului din seara trecută oameni din public mi-au ameninţat familia, au dorit moartea mamei şi tatălui meu, mi-au spus în diferite feluri, pe care nu le pot repeta aici şi i-au spus nepoatei şi nepotului logodnicului meu, care au 10 ani, «Taci naibii din gură».

În tot acest timp, oamenii de securitate şi staff-ul nu au făcut nimic pentru a preveni asta şi au acceptat ca aceste lucruri să se întâmple. Eu încurajez fanii să fie alături de jucătorii favoriţi şi mă bucur când e o atmosferă spectaculoasă. 

Totuşi, când anumite bariere sunt depăşite, tenisul devine mizerabil pentru ambii jucători.Sper că organizatorii de la Miami vor lua măsuri pentru că este un exemplu oribil pentru generaţiile următoare şi pentru fani", a fost mesajul fortului lider mondial.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite