Mesaj tulburător de la Mihăiţă Neşu, la aproape patru ani de la accidentul care i-a ruinat viaţa: „Merită o viaţă demnă!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste câteva zile se fac patru ani de când fostul fotbalist Mihăiţă Neşu a primit o lovitură cruntă şi a ajuns imobilizat într-un scaun cu rotile.

Viaţa lui Neşu s-a schimbat considerabil, iar fostul fotbalist al Stelei îşi dedică timpul fundaţiei sale şi proiectelor dezvoltate de aceasta. El a postat un mesaj tulburător pe facebook, în care cere ajutor. Nu o face pentru el, ci pentru copiii cu probleme.

“Dragi prieteni ai Fundatiei Mihai Nesu, În ultima vreme în urma citirii a foarte multe mailuri primite din ţară nu o dată ne-am gândit: cum ar fi dacă 1000 de oameni ar dona 1 Ron pe săptămână, cum ar fi dacă 10 000 de oameni ar dona 1 Ron pe lună? Pe Facebook avem peste 48000 de susţinători. Sigur, 1 Ron e o suma atât de mică, dar ar putea oferi şansa unor copii să îşi continue terapiile, ar putea susţine activitatea caritabilă a unui centru de recuperare, ar putea achita nişte cutii de lapte pentru un copil care se hrăneşte doar cu acel lapte, ar putea încuraja proiecte care transforma viaţa persoanelor cu dizabilităţi. Pentru că toţii copiii cu dizabilităţi şi toate persoanele care la un moment dat au suferit un accident merită în continuare o viaţă demnă. Împreună putem schimba lumea în care trăim!”, este mesajul postat.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite