Martor la crima din familie! Cine e eroul de la Euro 2016 care a privit neputincios cum tatăl său i-a omorât odios mama

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Euro 2016 aduce în prim-plan nu doar eşecul lamentabil al României, ci şi poveşti de viaţă care pot sensibiliza orice om.

Una dintre cele mai dureroase o poartă polonezul Jakub Błaszczykowski, care a marcat golul echipei sale în meciul cu Elveţia, transformând apoi şi o lovitură de departajare. 

Błaszczykowski, acum la Fiorentina, după ce în ultimii opt ani a activat la Borusia Dortmund, a asistat pe când avea doar 10 ani la crima pe care tatăl său a comis-o împotriva mamei. Ei şi fratele Dawid au fost de faţă când a fost comisă crima. 

Cei doi au fost crescuţi ulterior de bunica din partea mamei, iar pe "Kuba" l-a îndrumat către fotbal unchiul său, Jerzy Brzęczek, fost căpitan la naţionalei Poloniei între 1992 şi 1999. Nici Blaszczykwski, nici fratele său nu au mai ţinut legătura cu tatăl criminal, care a primit ani grei de închisoare pentru fapta sa.

Kuba Blaszczykowski va fi adversarul României în campania de calificare pentru CM 2018. România şi Polonia se vor întâlni la Bucureşti, pe 11 noiembrie.

 Jakub Blaszczykowski are 30 de ani şi 83 de selecţii la naţionala Poloniei, pentru care a înscris 18 goluri.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite