Marius Niculae nu crede în retragerea lui Porumboiu: „Va investi masiv în echipă!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jucătorii Vasluiului aşteaptă de la Porumboiu să investească în continuare în echipă
Jucătorii Vasluiului aşteaptă de la Porumboiu să investească în continuare în echipă

Atacantul lui FC Vaslui Daniel Niculae crede că Adrian Porumboiu nu poate rămâne departe de fotbal şi va reveni asupra deciziei de a nu mai investi în echipa moldavă.

Niculae înţelege motivele pentru care Porumboiu este supărat, dar este convins că patronul vasluian va investi în continuare în fotbal, chiar dacă până în prezent banii băgaţi în echipă au rămas fără rezultat.

„E puţin dezamăgit de parcursul pe care l-am avut şi în campionat şi în cupele europene, mai  ales că se obişnuise să fie în cupele europene. Dar la cum îl cunosc eu, e un tip ambiţios, un tip care şi-a propus şi va ajunge să câştige sigur măcar un trofeu, dacă nu anul ăsta, la anul sigur va investi masiv”, a spus Marius Niculae la DigiSport.

Cât despre iminenta despărţire a lui Dani Coman de FC Vaslui, atacantul crede că portarul va fi o pierdere importantă. „Dani Coman ne-a ajutat extraordinar de mult în acest campionat, a închis poarta de foarte multe ori şi ne-a ajutat la câştigarea multor meciuri. Vasluiul are nevoie de un jucător ca Dani Coman”, a adăugat Niculae, care încă mai speră în rămânerea lui Coman la Vaslui.

Dani Coman are un salariu de 400.000 de euro pe sezon la Vaslui

Adrian Porumboiu a anunţat în urmă cu câteva săptămâni că nu vrea să mai bage bani la Vaslui din cauza lipsei rezultatelor. Conform "Adevărul", patronul moldovenilor a investit 25 de milioane de euro, fără ca echipa să câştige măcar un trofeu.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite