S-a aflat motivul pentru care Porumboiu s-a retras de la Vaslui

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un fost jucător al echipei galben-verde a dezvăluit ce l-a deranjat cel mai mult pe fostul patron al echipei, astfel încât a renunţat la conducerea executivă, a tăiat drastic bugetul şi a dat afară mai mulţi jucători.

FC Vaslui s-a bătut mereu în ultimii ani la titlu, în ultimele două sezoane a jucat în preliminariile Ligii Campionilor, dar din această iarnă la club s-a produs o revoluţie. Patronul Adrian Porumboiu a renunţat să se mai implice la echipă şi a predat întreaga putere decizională preşedintelui Ciprian Damian.

Imediat, au urmat primele măsuri. O reducere drastic a bugetului şi renunţarea la mai mulţi jucători cu nume, dar care au salarii mari. Printre ei, Dani Coman, N’Doye, Tukura, Jumisse sau Charalambous.

Motivul pentru care Porumboiu a luat această decizie radicală a fost dezvăluit acum de Gabi Cânu, căruia i s-a reziliat şi lui contractul.

„Domnul Porumboiu vrea să plece pentru că titlul nu se ia pe teren, se ia prin alte părţi. E dezamăgit pentru că după ce a investit atât, a ieşit doar pe locul doi”, a spus Cânu.

Fostul arbitru a acuzat de multe ori jocurile de culise din Liga I, susţinând că ultimele două campioane, CFR Cluj şi Oţelul, au câştigat mai mult datorită aranjamentelor, şi nu a valorii echipelor.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite