Marius Şumudică va semna un contract pe un sezon o grupare din Turcia. Mircea Lucescu a fost cel care l-a recomandat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Şumudică
Marius Şumudică

După ce s-a despărţit de Astra Giurgiu, Marius Şumudică a reuşit să-şi îndeplinească visul şi va antrena în sezonul următor într-un campionat mult mai puternic decât Liga I.

Preşedintele clubului Kayserispor, Erol Bedir, a declarat că s-a înţeles în toate privinţele cu Marius Şumudică şi că tehnicianul ar fi participat vineri seară la "Iftar" (masa luată seara de musulmani în perioada postului) dacă nu ar fi existat o mică întârziere în privinţa deplasării, informează bolgegundem.com.

"Ne-am înţeles în toate privinţele cu Şumudică. Există şi o situaţie specială în această seară. Dacă nu ar fi fost o mică întârziere, la această masă ar fi fost prezent şi noul nostru antrenor. Din cauza unei mici probleme cu privire la deplasare încă nu am semnat contractul. Ne-am înţeles, suntem de acord în principiu. Sperăm ca în orele următoare să semnăm contractul", a spus Erol Bedir.

Vineri, presa turcă a scris că Marius Şumudică a ajuns la un acord cu gruparea Kayserispor şi ar urma să semneze un contract pe un sezon, cu opţiune pentru încă unul, fiind recomandat de către Mircea Lucescu. Echipa Kayserispor a încheiat ediţia 2016-2017 pe locul 14,cu 38 de puncte, cu două mai multe decât una dintre retrogradate, Rizespor. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite