Marica trece peste dureri pentru România: a explicat cum vrea să joace cu Finlanda, chiar dacă are meniscul fisurat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ciprian Marica
Ciprian Marica

Atacantul de 28 de ani a plecat în Germania la începutul săptămânii din cauza problemelor medicale. Deşi s-a spus, într-o primă fază, că se va opera şi că va lipsi două luni, vârful celor de la Konyaspor a găsit soluţia de a fi pe teren în continuare.

Suspendat pentru partida cu Ungaria (11 octombrie), Ciprian Marica va fi pe teren trei zile mai târziu în meciul Finlanda – România, al treilea din campania de calificare pentru Euro 2016. 

Deşi potrivit primelor informaţii, Marica urma să se opereze la menisc şi să stea două luni pe tuşă, el şi-a schimbat planurile. „În urma RMN-urilor făcute la o clinică din Germania, medicii au concluzionat că operaţia la menisc poate fi amânată, astfel că Ciprian va fi apt pentru meciul cu Finlanda“, a spus medicul naţionalei, Pompiliu Popescu, potrivit frf.ro.

Ce spune Marica?

Internaţionalul român a confirmat şi el că va putea juca în următoarea perioadă.

„S-a vorbit mult în ultimele zile despre starea mea de sănătate. Adevărul este că am simţit dureri la picior, am făcut două controale foarte amănunţite în Germania. Exista posibilitatea să mă operez, dar ar fi însemnat sa pierd meciuri extrem de importante pentru echipa de club, dar mai ales jocuri vitale ale naţionalei în încercarea de calificare la Euro 2016. Şi aşa lipsesc din teren la partida cu Ungaria, din cauza cartonaşului roşu primit cu Grecia. Aşadar am ales să fac tratament medicamentos în perioada imediat următoare. Sper să dea rezultate, dar indiferent de situaţie, voi face tot ce e omeneşte posibil să fiu pe teren!“, a scris Marica pe un site de socializare.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite