Marele Rivaldo, încântat de ce a văzut la Bucureşti: ce a spus despre Dinamo şi golul fabulos al fiului său

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Brazilianul ajuns la 45 de ani a fost prezent pe „Arena Naţională pentru a vedea, în premieră, de la faţa locului un meci jucat de Rivaldinho (22 de ani) în tricoul roş-albilor.

Rivaldo a fost chiar şi în vestiarul bucureştenilor, înainte de meci, pentru a-i încuraja pe elevii lui Cosmin Contra. Apoi, a luat loc în tribuna oficială, alături de Adrian Mutu şi, potrivit oficialului dinamovist, a catalogat reuşita fiului său drept un „golazzo“.

Fostul mare jucător a stat de vorbă cu jurnaliştii români la ieşirea de pe stadion şi, potrivit Digi Sport, a fost încântat de ce a văzut la Bucureşti.

Ce a spus?

*Am fost fost foarte fericit, pentru că a fost un meci foarte greu. Rivaldinho a dat un gol cu adevărat frumos. A fost greu, dar partida a fost decisă de un gol extraordinar.

*E un rezultat bun, având în vedere că Dinamo a jucat cu Bilbao. Rivaldinho a vrut să şuteze, s-a văzut clar asta. Nu ştiu dacă a fost un gol ca al tatălui lui, dar marcat un gol frumos.

*Cu siguranţă, voi mai veni aici. Voi merge şi la meciul de la Bilbao, înainte să mă întorc în Brazilia. Mi-a plăcut oraşul, mi-a plăcut şi meciul, sunt fericit că am fost la meci. 

*Dinamo are un public foarte bun. Am jucat la Olympiacos şi îmi aduce aminte de publicul de acolo.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite