Marcel Răducanu, despre Laurenţiu Reghecampf: „Nu ar rezista în Germania nici două luni“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Laurenţiu Reghecampf, tehnicianul Stelei FOTO Cosmin Iftode
Laurenţiu Reghecampf, tehnicianul Stelei FOTO Cosmin Iftode

După schimbul dur de replici dintre Laurenţiu Reghecampf şi Victor Piţurcă, Marcel Răducanu apreciază că tehnicianul Stelei nu ar rezista în Bundesliga nici măcar două luni, din cauza criticilor pe care le aduce colegilor din domeniu.

„Laurenţiu Reghecampf nu are adversar în România. Are un lot bun, echilibrat şi un preparator fizic foarte bun. Sunt pregătiţi super bine şi Reghecampf le-a dat şi mentalitatea de neamţ, după anii petrecuţi în Germania. Dar nu cred că ar rezista două luni în Germania, dacă face ce face acum. Dă în colegi şi nu e o atitudine bună. Un antrenor trebuie să ştie să se stăpânească. 

Dacă dai în toţi, te faci neplăcut. Nu vorbesc de educaţie, ci de faptul că se crede un mare antrenor, prin rezultatele pe care le are. Pentru stadiul unde e, e foarte bine, dar trebuie să îşi schimbe atitudinea, dacă pleacă. Trebuie să gândească lucrurile altfel. Nu ai cum să te pui rău cu antrenorul echipei naţionale, nu am auzit ca un antrenor de club în Germania să se ia de Joachim Low (n.r. selecţionerul Germaniei)“, a declarat pentru DigiSport Marcel Răducanu, fost jucător la Steaua şi Borussia Dortmund.


Ştiri pe aceeaşi temă:

Ce adversari poate avea Steaua în Champions League

Vlad Chiricheş, inclus în lista transferurilor ratate: „Nu a reuşit să aducă niciun plus“

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite