Articol publicitar

Maratonul Olteniei a devenit deja o tradiţie pentru iubitorii sportului pe doua roţi şi ai activităţii în aer liber.

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

La finalul lunii august s-a desfăşurat cea de a doua ediţie a Maratonului Olteniei. Evenimentul a devenit deja o tradiţie pentru iubitorii sportului pe două roţi şi ai activitătii în aer liber, acest lucru fiind demonstrat în primul rând de dorinţa concurenţilor de a participa şi în 2014 dar şi de continuitatea acestora în performanţă.

Un exemplu concret in acest sens este Andreea Anghelus, in varsta de 17 ani. Acum doua saptamani am discutat cu Andreea despre prima editie a Maratonului Olteniei si ne-a povestit ca a fost incantata de premiul obtinut in 2013. Astazi am aflat ca este din nou printre premianti, obtinand in cadrul competitiei locul intai la general, la proba de 34 km – ciclism feminin si am decis sa realizam un scurt interviu din care sa aflam cum s-a desfasurat Maratonul Olteniei 2014.

1.         Cunoastem ca practici MTB (Mountan Bikeing) in mod serios de 2 ani. Ce reprezinta pentru tine?

R: Merg pe bicicleta de la 7 ani si imi place foarte mult. Acest sport reprezinta pentru mine placere, libertate, forta si curaj.

2.         Antrenamentele ocupa mult timp. Reusesti sa gasesti un echilibru intre acest sport si viata de zi cu zi? Cat timp aloci pentru mountain bikeing?

R: Incerc sa gasesc un echilibru. Este dificil pentru ca nu te poti apuca de antrenament si apoi sa mergi sa faci teme. Intai temele si apoi antrenamentul. As fi vrut sa fie de performanta dar scoala ramane pe locul intai. In plus nici vremea nu ma lasa de multe ori...

3.         Anul acesta Maratonul Olteniei a avut si o proba de alergare. Tu practici si alte sporturi? Ai fost tentata si de aceasta proba?

R: Mi-as dori foarte mult, pentru ca imi place sportul, dar nu am timp sa ma antrenez polivalent.

4.         Ce te-a determinat sa participi la editia din 2014 a Maratonului Olteniei? Ai fost influentata de editia din 2013?

R: In primul rand am participat si anul trecut si mi-a placut foarte mult. In al doilea rand s-a desfasurat aproape de mine. Imi place sa merg la competitii.

5.         Cum ti s-a parut Maratonul Olteniei 2014 prin comparatie cu alte competitii? Dar fata de editia 2013?

R: Este un eveniment frumos, organizat foarte bine. Exista initiativa pentru sport si asta este foarte bine. Mi-a placut anul acesta si ideea de alergare dar si concursul pentru cei mici, probe ce anul trecut nu au fost.  Au fost cativa concurenti care au mers mai tare si s-au ratacit pe traseu..dar eu zic ca semnele au fost bine plasate si nu le-au vazut din cauza vitezei. La anul poate vor fi indrumatori in intersectii.

6.         Maratonul are si o componenta sociala. Practic, banii stransi din inscrierea concurentilor se intorc in comunitatile locale din Oltenia. Cum te-a influentat acest lucru?

R: Cu siguranta este ideal pentru ca ajutam comunitatile si ne distram in acelasi timp. M-am bucurat ca am putut ajuta comunitatea.

7.         La anul ne revedem la Start?

R: Cu siguranta da!

Cea de-a doua ediţie a evenimentului sportiv energizat de Grupul CEZ în Romania a dat startul la distracţie şi un stil de viaţă sănătos pe 30 şi 31 august 2014 în parcul Zăvoi din Râmnicu Vâlcea, dedicând astfel 2 zile de surprize şi competiţii sportive atât pasionaţilor de ciclism, dar şi celor interesaţi de alergare în aer liber care vor să contribuie şi la o cauză nobilă.  

Maratonul Olteniei este un eveniment marca CEZ, al cărui parteneri sunt Adrem Invest – în calitate de partener principal, alături de firma de avocatură Ţuca Zbârcea & Asociaţii şi Docman, precum şi Adevarul şi Kiss FM – în calitate de parteneri media, organizat de Hyper Sport şi Padina Fest cu sprijinul Primăriei municipiului Râmnicu Vâlcea, al Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Vâlcea şi al Federaţiei Române de Ciclism.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite