Maratonul Internaţional Bucureşti a dat o lovitură de proporţii: Evenimentul va fi sponsorizat de o uriaşă firmă americană

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Valeria Răcilă van Groningen, omul care a creat Maratonul Internaţional Bucureşti
Valeria Răcilă van Groningen, omul care a creat Maratonul Internaţional Bucureşti

După ce numărul participanţilor a crescut, constant, din 2008 până acum, ajungând ca a 11-a ediţie să aibă 19.000 de alergători din 70 de ţări, acum s-a făcut şi marele anunţ pentru ediţia din 2019.

Bucharest RUNNING CLUB (BRC), organizatorul celor mai importante evenimente de alergare stradală din România, anunţă parteneriatul cu Kvantumsport, distribuitorul local ai mărcii Under Amour, care va deveni Partener Tehnic ai Semimaratonului Bucureşti şi Maratonului Bucureşti 2019.

„Suntem încântaţi de colaborarea cu Under Armour pentru cele mai mari evenimente Bucharest RUNNING CLUB 2019. Dorim să le oferim participanţilor noştri o experienţă de alergare cât mai bună, iar tricourile performante şi inovative Under Armour vor asigura confortul necesar oricărui alergator de lungă distanţă”. a declarat Valeria  Răcilă van Groningen, preşedinte, BRC.

 „Semimaratonul şi Maratonul Bucureşti sunt cele mai emblematice evenimente de alergare stradală din România şi suntem bucuroşi de această asociere strategică. Împărtăşim asemeni Bucharest RUNNING CLUB aceleaşi valori sportive, precum şi promovarea unui stil de viaţă echilibrat. Under Armour are deja o tradiţie în implicarea şi sprijinirea competiţiilor de alergare stradală pe plan international iar alergătorii din toată lumea folosesc produsele noastre care înglobează cele mai noi inovaţii tehnologice, precum UA HOVR-noua noastră platformă de amortizare. Misiunea Under Armour este de a te face mai bun iar acest scop este motorul a tot ceea ce facem”.a declarat Ionuţ Ionescu, Marketing Manager Kvantumsport, distribuitorul Under Armour în România.

Despre Under Armour

Under Armour, cu sediul central in Baltimore, Maryland, este un lider inovator, producator şi distribuitor de echipamente sportive de performanţă, încălţăminte şi accesorii. Produsele inovatoare ale mărcii sunt concepute pentru a-I ajuta pe sportivi să devină mai buni, fiind comercializate în întreaga lume pentru consumatorii cu un stil de viaţă activ. Platforma Under Armour Connected Fitness ™ este cea mai mare comunitate digitală de sănătate şi fitness din lume. 

Despre Bucharest RUNNING CLUB

Bucharest RUNNING CLUB este organizatorul celor mai mari competiţii de alergare stradală din România – „ Bucharest Running Club premier events”. Începând cu anul 2008, Bucureştiul a fost inclus în circuitul 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite