Luis Enrique a convins un jucător emblematic al Barcelonei să continue pe „Camp Nou“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Barcelona a fost foarte aproape de a-l pierde pe Xavi în această vară, dar, până la urmă, Luis Enrique l-a convins pe mijlocaş să joace încă un sezon la Barcelona.

După Campionatul Mondial din Brazilia, unde Spania a dezamăgit crunt, Xavi şi-a dorit să facă o schimbare în carieră şi a luat în calcul varianta de a pleca de la Barcelona pentru a juca în ţările arabe. Deşi au fost foarte aproape de a-l pierde pe jucător, catalanii au reuşit până la urmă să-l convingă să rămână la Barca încă un sezon. 

Xavi, 34 de ani, este singurul jucător din istoria Barcelonei care a jucat 700 de partide în tricoul "blau-grana". El a jucat în amicalul pe care formaţia catalană l-a disputat în acest weekend cu francezii de la Nice (1-1), reuşind chiar să marcheze din penalty.

"Xavi este în cea mai bună formă atât fizică, dar şi ca joc. Este extrem de motivat şi sunt foarte fericit că rămâne să ne ajute. Îl văd la fel de important pentru echipă precum a fost în ultimii ani", a spus Luis Enrique despre Xavi.

Potrivit informaţiilor apărute în presa iberică, tehnicianul Barcelonei este cel care a avut cea mai mare contribuţie în a-l convinge pe Xavi să joace încă un an pe "Camp Nou". 

5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Xavi, jucător care a evoluat în cariera sa doar pentru Barcelona

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite