Lucian Bute încinge ringul la Montreal: a umplut un mall la antrenamentul oficial

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lucian Bute
Lucian Bute

Lucian Bute va boxa duminică dimineaţa, la Montreal, în compania canadianului de origine haitiană Jean Pascal, la categoria semi-grea.

Meciul va avea drept miză centurile NABF şi WBC Diamond la semigrea, precum şi poziţia de challenger la titlul mondial WBC la semigrea, deţinut de Adonis Stevenson. Bute a intrat optimist în săptămâna meciului şi mai are de slăbit 1,5 kilograme până la cântarul oficial programat vineri la amiază. 

Ieri, el a susţinut un antrenament cu public într-un mall din Montreal, unde sute de fani s-au strâns să-l aplaude. Momentul culminant a fost când un copilaş se câţiva anişori a intrat în ring cu sportivul român şi a schimbat simbolic lovituri cu acesta. Emoţionat, Bute l-al uat în braţe la final.

Cu acest prilej, Bute a făcut o declaraţie foarte optimistă în faţa camerelor de luat vederi, precizând că nu-i va lăsa nicio şansă lui adversarului său de duminică dimineaţă. "Mă simt foarte bine, sunt gata 100%. Sunt concentrat la meci, nimic nu mă poate opri. Sunt sigur că voi câştiga", a spus pugilistul român.

Nicio televiziune din România nu va transmite confruntarea dintre Lucian Bute şi Jean Pascal. 

Lucian Bute (33 de ani) a fost campion mondial timp de cinci ani, la categoria super-mijlocie, versiunea IBF, dar a pierdut centura în mai 2012 în faţa britanicului Carl Froch. Aceasta a fost singura înfrângere din cariera sa de profesionist.

   

bute
bute
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite