Lovitură uriaşă pentru gimnastica românească. O mare campioană nu va mai participa la Olimpiada de la Rio

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Larisa Iordache, Cătălina Ponor şi Sandra Izbaşa
Larisa Iordache, Cătălina Ponor şi Sandra Izbaşa

Gimnastica românească, aflată oricum într-un moment critic, a mai primit o lovitură, astfel că şansele de a face performanţă la Rio de Janeiro par minime.

Sandra Izbaşa, dublă campioană olimpică la sol (Beijing 2008) şi sărituri (Londra 2012) a dezvăluit că nu va concura la Rio de Janeiro. "Am decis să mă opresc aici în drumul către Rio. Antrenorii mi-au spus că e în regulă, au fost de acord cu decizia pe care am luat-o. Îmi pare rău că nu am putut să fac parte din echipă, dar în acelaşi timp le mulţumesc tuturor celor care m-au susţinut, care mi-au fost alături în toată perioada asta.

După cum ştim, gimnastica se ghidează după un cod de punctaj, acest cod de punctaj în momentul de faţă pe mine nu mă avantajează atât de mult, ar fi trebuit să fac patru aparate că să pot sa intru în echipă. Nu am reuşit să fac acest lucru. Mă mulţumesc cu rezultatele pe care le-am avut în atâţia ani de gimnastică de înaltă performanţă", a spus Sandra Izbaşa pentru Dolce Sport

Izbaşa a concurat pentru ultima dată la Campionatele Mondiale de la Anvers (Belgia), care s-au desfăşurat în perioada 30 septembrie - 6 octombrie 2013.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite