Lovitură pentru gimnastică românească: o triplă campioană olimpică îşi va anunţa retragerea din activitate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cătălina Ponor
Cătălina Ponor

Într-o perioadă în care nu vine mai nimic din spate, gimnastica feminină va pierde o vedetă incontestabilă şi perspectivele sunt sumbre în privinţa JO 2020.

Aflată la Montreal, acolo unde participă la Campionatele Mondiale de gimnastică, Cătălina Ponor pare că a luat o decizie radicală: se va retrage din activitate după concurs.

Informaţia a fost furnizată de Telekom Sport, care a citat surse din cadrul Federaţiei Române de Gimnastică. În vârstă de 30 de ani, Ponor a luat 23 de medalii de-a lungul carierei în diferite competiţii, cele mai valoroase fiind cele cinci la Jocurile Olimpice. 

Ea a cucerit aurul cu echipa, la bârnă şi la sol la JO 2004, la Atena. Apoi, la Londra, în 2012, constănţeanca a câştigat un argint (sol) şi un bronz (la concursul pe echipe). 

E pentru a doua oară când Ponor îşi anunţă retragerea, ea luând prima dată această decizie în 2012. Atunci însă, s-a răzgândit, ulterior, şi a revenit în sala de sport în 2015.

UPDATE - Cătălina Ponor şi-a confirmat decizia de a se retrage într-un interviu acordat la Montreal: „E ultimul meu Campionat Mondial“ (după un minut şi 50 de secunde):

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite