Liga Campionilor: Ibrahimovici şi Cavani au răpus-o pe Chelsea, în optimi, dar bătălia finală se va da la Londra

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Zlatan Ibrahimovici
Zlatan Ibrahimovici

Cupele europene au ieşit din letargia în care intraseră la mijlocul lunii decembrie. Liga Campionilor a revenit în forţă, cu partidele din prima manşă a optimilor de finală.

La Paris s-au întâlnit PSG şi Chelsea, iar gazdele au învins cu 2-1, prin reuşitele lui Ibrahimovici (39) şi Cavani (78), în timp ce Mikel a punctat pentru londonezi (45). Cele două echipe s-au întâlnit şi în sezonul trecut, tot în optimile de finală ale Ligii Campionilor, PSG obţinând atunci calificarea, după 1-1 la Paris, respectiv 2-2, după prelungiri, la Londra. În celălalt meci al zilei au evoluat Benfica Lisabona şi Zenit Sankt Petersburg. 

Benfica venea după înfrângerea suferită în campionat, chiar în faţa marii rivale, FC Porto, scor 1-2, în timp ce Zenit n-a mai disputat un meci de două luni, campionatul din Rusia urmând a se relua pe data de 5 martie. Fotbalistul Benficăi, Jonas, a marcat singurul gol al întâlnirii cu Zenit, în minutul 90+1. 

Totodată, Fenerbahce a învins-o pe Lokomotiv Moscova cu scorul de 2-0, marţi seara, la Istanbul, în turul şaisprezecimilor de finală ale Europa League la fotbal.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite