Liga Campionilor la handbal: miroase a calificare la Baia Mare, victorie de răsunet cu Ferencvaros. Fanii maghiari au venit cu steagul secuiesc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Melinda Geiger FOTO Mediafax
Melinda Geiger FOTO Mediafax

HCM Baia Mare a reuşit o victorie mare în Grupa unu a Ligii Campionilor, 32-24 cu Ferencvaros, şi a făcut un pas important spre calificarea în sferturile de finală.

În Liga Campionilor la handbal HCM Baia Mare a făcut un meci perfect, concretizat cu o victorie la scor în faţa campioaniei Ungariei, Ferencvaros, rezultat final 32-24. Băimărecelor le-a ieşit aproape totul, Ungureanu a făcut spectacol în poartă, iar Pineau a fost din nou la înălţime, marcând 10 goluri. Cu 67 de reuşite, handbalista franceză este golgetera la zi a Ligii Campionilor.

Marcatoare HCM Baia Mare: Pineau - 10, Elisei - 4, Perianu - 4, Jezic - 4, Geiger - 4, Lois Abbingh - 2, Do Nascimento - 2, Ada Nechita - 2

Cu acest succes, Baia Mare a acumulat şase puncte şi s-a distanţat de ocupanta locului 5, Fleury Loiret, care joacă mâine pe terenul lui Larvik. Reamintim că primele patru echipe din fiecare grupă se califică în sferturi, unde vor juca încrucişat, după care cele mai bune patru formaţii îşi vor disputa trofeul în cadrul unui turneu Final Four. 

Fanii români au făcut spectacol, au arborat un steag uriaş al României.

hcm baia amre foto mediafax

De partea cealaltă, Ferencvaros a fost susţinută de circa 200 de fani, iar în sectorul lor se putea observa şi un steag secuiesc.

Mâine joacă şi CSM Bucureşti, pe terenul lui Gyor, în grupa a doua principală. E un meci ce se anunţă extrem de dificil pentru bucureştence, dar o victorie ar asigura în bună măsură calificarea CSM-ului. 


Grupa 1
Vineri: HCM Baia Mare – Ferencvaros 32-24
Sâmbătă: Rostov-Don – Thuringer, Larvik – Fleury Loiret
1.Rostov–Don 12
2. Ferencvaros 9
3. Larvik 6
4. HCM Baia Mare 6
5. Fleury Loiret 4
6. Thuringer 1

Program HCM Baia Mare: Fleury Loiret (14 februarie, deplasare), Thuringer (19 februarie, acasă), Ferencvaros (27 februarie, deplasare)


Grupa a doua
Sâmbătă: Gyor – CSM Bucureşti (ora 18.00, DolceSport 1, DigiSport 2), Vardar – Savehof
Duminică: Midtylland - Buducnost
1.Buducnost  9
2. Gyor 9
3. CSM Bucureşti 7
4. HC Vardar 6

5. Midtylland 5
6. Savehof 0
Program CSM Bucureşti: Vardar (14 februarie, acasă), Midtylland (21 februarie, deplasare), Gyor (28 februarie, acasă)
Primele patru echipe din fiecare grupă se califică în sferturi, unde vor juca încrucişat.
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite