Articol publicitar

Liga 1 Betano revine în forţă: vezi toate meciurile în direct pe internet

Publicat:
Ultima actualizare:

Pauza cauzată de preliminariile Cupei Mondiale 2018 s-a încheiat, iar Liga 1 Betano îşi reia activitatea pentru a monopoliza interesul pe micile ecrane din România.

Odată cu sezonul 2017/2018, campionatul de fotbal din România s-a modernizat. Acum poţi urmări toate meciurile etapei în direct pe internet, pe site-ul Betano.com, sponsorul Ligii Profesioniste de Fotbal.

Betano.com este de altfel singurul operator de pariuri sportive online din România care transmite în exclusivitate, legal, cu streaming live, toate partidele „Ligii 1 Betano” – aşa cum este noul nume oficial al competiţiei.

Vom avea o schimbare de lider?

Etapa a noua se anunţă tensionată. CFR Cluj (19 puncte) tocmai a pierdut pentru prima oară un meci în acest sezon, dar a rămas pe locul 1. Din spate pândesc singurele echipe neînvinse, FCSB şi Universitatea Craiova, ambele cu cite 18 puncte.

Diferenţa mică de puncte face ca partida CFR Cluj – Universitatea Craiova (duminică, ora 20:30) să fie una de mare interes. „Ştiinţa” traversează un vârf de formă şi va păşi pe Cluj Arena cu patru victorii consecutive. Va putea trece pe primul loc cu o victorie şi, la rândul ei, CFR-ul trebuie să învingă pentru a-şi menţine poziţia de lider fără emoţii. FCSB are şansa ei, de asemenea, la locul 1.

Pe site-ul sponsorului Ligii 1 Betano, cota Craiovei pentru victorie este 4,50, una foare atractivă având în vedere prestaţia actuală a echipei.

Viitorul – FCSB, fără prejudecăţi

Steaua poate sui pe fotoliul de lider, dacă va învinge pe terenul celor de la Viitorul, iar CFR Cluj şi Universitatea vor termina la egalitate.

Partidele directe dintre echipele lui Gigi Becali şi Gică Hagi au suscitat în ultimii ani interese şi polemici enorme. Pentru prima oară în istorie, Viitorul a reuşit să o învingă pe Steaua, la Ovidiu, chiar în penultima întâlnire directă. În ultimul meci, FCSB şi Viitorul au terminat la egalitate, la Bucureşti, ceea ce a avut un cuvânt important de spus în economia titlului, sezonul trecut.

De data aceasta, diferenţa dintre FCSB şi Viitorul este mare, de 10 puncte. Roş-albaştrii au pretenţii la titlu şi cel mai valoros lot, în timp ce actuala campioană a căzut adânc pe o pantă descendentă. Elevii lui Nicolae Dică sunt priviţi ca favoriţi la casele de pariuri, cu o cotă e 1,50, pe când FCV are cota de 7,50 pentru o victorie surpriză.

Ştiaţi că? Despre Viitorul – FCSB

  • Viitorul a câştigat un singur punct în ultimele 3 meciuri disputate pe teren propriu
  • Dobrogenii nu au marcat niciun gol în ultimele 3 partide jucate acasă
  • FCV are o victorie şi 6 înfrângeri în cele 7 meciuri jucate acasă cu FCSB
  • Steliştii au pierdut ultima dată în deplasare pe 1 mai 2017, 1-2 pe Arena Naţională cu Dinamo Bucureşti
  • "Roş-albaştrii" au câştigat în acest sezon toate meciurile disputate în deplasare
  • Echipa antrenată de Nicolae Dică are 5 victorii în Liga 1 Betano după 8 etape disputate
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite