José Mourinho se recunoaşte învins: „Am pierdut titlul prea devreme“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Real Madrid a câştigat meciul cu Levante, dar Barcelona deţine supremaţia în Spania FOTO Reuters
Real Madrid a câştigat meciul cu Levante, dar Barcelona deţine supremaţia în Spania FOTO Reuters

Tehnicianul lui Real Madrid, José Mourinho, a admis că soarta campionatului actual este decisă şi că echipa sa poate să îşi ia gândul de la cucerirea titlului în sezonul acesta.

„Ne aflăm într-un moment bun, jucăm finala Cupei Spaniei şi nu suntem departe de semifinalele Ligii Campionilor. Am pierdut campionatul prea devreme, însă este campionatul în care se află cele mai bune două echipe din lume“, a declarat José Mourinho potrivit Mediafax. În ultimul meci disputat în primul eşalon spaniol, Real Madrid a învins-o pe Levante (5-1). Cu toate că formaţia oaspete a deschis scorul prin Michel Herrero (31'), madrilenii au egalat cinci minute mai târziu prin Gonzalo Higuaín şi au trecut în avantaj prin penaltiul transformat de Kaká (39'). Cristiano Ronaldo a majorat diferenţa (84'), iar Mesut Özil a închis tabela printr-o „dublă“ (87', 90'). 

Liderul din Primera División este FC Barcelona, iar Real Madrid ocupă locul secund, la 13 puncte diferenţă de echipa catalană. Bilanţul echipei lui Mourinho include 20 de victorii, cinci egaluri şi cinci înfrângeri, în timp ce gruparea de pe Camp Nou are 25 de meciuri câştigate, trei remize şi două partide pierdute. De asemenea, Real a câştigat miercuri prima manşă a sferturilor Champions League împotriva lui Galatasaray Istanbul, partidă care s-a jucat pe Santiago Bernabéu. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite