Joaquin "El Chapo" Guzman voia să cumpere clubul Chelsea Londra

0
Publicat:
Ultima actualizare:
El Chapo Guzman FOTO AP
El Chapo Guzman FOTO AP

Liderul interlop Joaquin "El Chapo" Guzman, rearestat după evadarea dintr-un penitenciar mexican, voia să cumpere gruparea Chelsea, club deţinut de rusul Roman Abramovici, informează cotidianul Sport.

"Poliţia mexicană a discutat cu mai multe persoane din anturajul lui "Chapo" Guzman şi a ajuns la concluzia că acesta avea intenţia să cumpere Chelsea. Averea lui Guzman este atât de mare încât ar putea cumpăra, fără probleme, cluburi precum Manchester City (863 milioane de euro), AC Milan (856 milioane) sau Juventus (850 milioane)", scrie sport.es.

Clubul Chelsea este evaluat la aproximativ 870 de milioane de euro.

Interlopul mexican Joaquin "El Chapo" Guzman a evadat în iulie 2015 din Penitenciarul de maximă securitate Altiplano, el fugind printr-un tunel săpat de membrii cartelului de droguri pe care îl conduce.
El a fost capturat vinerea după ce forţele mexicane au luat cu asalt o casă din oraşul de coastă Los Mochis, situat în statul său natal Sinaloa.

Autorităţile mexicane au anunţat că îl vor extrăda pe Joaquin "El Chapo" Guzman în Statele Unite, unde este acuzat de trafic de droguri în legătură cu cartelul pe care îl conduce.

Casa (n.r. luată cu asalt de poliştii mexicani) era supravegheată de o lună, a declarat procurorul general Arely Gomez. Guzman a sosit la locuinţă joi, iar autorităţile au declanşat operaţiunea vineri dimineaţa.

Forţele mexicane au fost vizate de focuri de armă din interiorul casei, potrivit lui Gomez. Cinci suspecţi au murit şi şase au fost arestaţi, în timp ce un membru al forţelor mexicane a fost rănit.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite