Irina Begu şi Patricia Ţig ocupă cele mai bune poziţii ale carierei în topul WTA

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Irina Begu
Irina Begu

Clasamentul mondial WTA publicat azi nu a adus mari modificări pentru românce. Trebuie remarcate însă salturile făcut de Irina Begu şi Patricia Ţig, care ocupă acum cele mai bune poziţii ale carierei la simplu.

Simona Halep se menţine pe locul 3 şi e jucătoarea cel mai bine clasată în ierarhie. E urmată de Irina Begu, care a urcat două poziţii şi a ajuns pe 28, cel mai bun loc al carierei. A treia româncă din clasament e Monica Niculescu, care a coborât o poziţie şi e acum pe 37. E urmată de Alexandra Dulgheru, care a coborât 3 locuri şi e pe 52, şi de Andreea Mitu, care staţionează pe 74.

Patricia Ţig a urcat o poziţie şi ocupă acum cel mai bun loc din carieră, 115. E urmată de Sorana Cîrstea, care a urcat 8 locuri şi a ajuns pe 170, şi de Ana Bogdan, care a căzut 7 locuri şi e acum pe 184.

La dublu, Irina Begu a revenit în top 50 după sfertul de finală jucat alături de Raluca Olaru la Toronto. Ea a urcat 11 locuri şi e acum pe 47 în lume. A doua româncă din ierarhia de dublu e Monica Niculescu, care a coborât o treaptă şi e acum pe 51. Raluca Olaru a urcat şi ea 9 poziţii şi e acum pe 54, cel mai bun loc al carierei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite