Irina Begu e în semifinale la Roma. A trecut de japoneza Misaki Doi şi va juca azi meciul vieţii cu Serena Williams

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Irina Begu
Irina Begu

Irina Begu, numărul 35 WTA, traversează o perioadă foarte bună, reuşind să ajungă în semifinalele turneului de la Roma.

În sferturile de finală, Begu a trecut de japoneza Mizaki Doi, numărul 45 WTA, cu scorul de 6-2, 7-6. Partida a durat o oră şi 48 de minute.

În turul următor, Irina va juca azi, contra Serenei Williams -  numărul 1 mondial. Begu se va afla pentru prima dată faţă în faţă cu aceasta. Partida va ]ncepe la ora 18.00, ]n direct pe DolceSport.

Jucătoarea americană a trecut de Svetlana Kuzneţova (Rusia), locul 19 WTA, scor 6-2, 6-0, şi s-a calificat în semifinalele. Serena Williams s-a impus după 51 de minute de joc.

În cealaltă semifinală se vor întâlni jucătoarea americană Madison Keys, locul 24 WTA, şi sportiva spaniolă Garbine Muguruza, locul 4 mondial şi favorită 3.

Pentru accederea în semifinale, Irina va încasa 107.860 de euro şi 350 de puncte. Graţie rezultatelor de la Roma, Irina va urca de luni pe locul 28 în lume. Acesta este cel mai bun rezultat al Irinei în 2016, după sferturile de finală pe care le-a jucat la Charleston şi Madrid.

Irina Begu va juca azi şi în semifinale la dublu, de la ora 15.30.Irina-Camelia Begu şi Monica Niculescu vor întâlni principalele favorite Martina Hingis şi Sania Mirza (Elveţia/India).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite