Iordănescu a plecat supărat la Belfast: ce îl preocupă pe selecţioner şi ce echipă e tentat să folosească sâmbătă seară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Anghel Iordănescu
Anghel Iordănescu

„Generalul“ a pierdut ultimul joc disputat în Irlanda de Nord, iar acum a avut un discurs pesimist, înainte de a se urca în avionul naţionalei.

Naţionala a plecat joi spre Belfast, iar înainte de decolare, selecţionerul a oferit un update asupra situaţiei lotului.

„Din nefericire, sunt foarte multe probleme în ceea ce priveşte starea de sănătate a băieţilor noştri. Din această cauză, nu pot să dau acum nici măcar o echipă probabilă de start. Sânmărtean şi Raţ s-au întors din Serbia, unde au fost la tratament, dar mi-e greu să spun în momentul de faţă situaţia lor exactă. Decât că au început pregătirea, dar sub un program separat făcut de medicul nostru. Pe lângă cei doi, a mai apărut la antrenamentul de miercuri o problemă şi la Florin Andone. Pe de altă parte, începând de marţi Keşeru a intrat în program normal cu echipa, dar la anumite exerciţii a fost menajat“, a declarat „Generalul“.

În ciuda discursului său nu tocmai optimist, în realitate, Iordănescu are la dispoziţie cam aceeaşi echipă cu care a bătut Irlanda de Nord, în noiembrie. 

Dintre cei 14 jucători care au intrat pe teren atunci, sâmbătă, vor lipsi doar Sânmărtean (şanse mici de refacere) şi Tănase (neconvocat). În rest, toţi fotbaliştii cu probleme, adică Raţ, Andone şi Keşeru, vor putea fi folosiţi la Belfast.

Iată cum ar putea arăta cele două echipe, sâmbătă, pe „Windsor Park“:

Irlanda de Nord: Carroll – D. Lafferty, McLaughlin, Cathcart, A. Hughes – Norwood, McNair – C. Evans, Dallas, McGrinn – K. Lafferty. Selecţioner: Martin O’Neil

Rezerve: McGovern, Baird, McAuley, J. Evans, Ferguson, McCullough, Davis, Brunt, Magennis, McKay, Grigg, Boyce, Lavery

România: Tătăruşanu - Papp, D. Grigore, Chiricheş, Raţ - Pintilii, Prepeliţă - Ad. Popa, Chipciu, Maxim - Fl. Andone. Selecţoner: Anghel Iordănescu

Rezerve: Lung jr, Săpunaru, Gardoş, Moţi, Vătăjelu, Sepsi, Hoban, Torje, Bicfalvi, Sânmărtean, Bumba, Keşeru, Stancu

Stadion: „Windsor Park“ (Belfast)

Arbitru: Carlos Velasco (Spania)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite