Ioan Niculae le-a pus gând rău străinilor: "Sunt o bandă de mercenari". Unul dintre fotbalişti a fost dat deja afară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Înfrângerea Astrei Giurgiu în Cupa României, suferită la Mioveni, în faţa divizionarei B din localitate, a declanşat scandalul la echipă.

Patronul Ioan Niculae, recunoscut pentru ieşirile sale colerice, s-a dezlănţuit la televizor, punând tunurile în principal pe jucătorii străini. "Văd doi, trei jucători care nu au legătură cu această echipă, iar unul va fi scos definitiv din această echipă. Este liber, să se ducă unde vrea. Nu este vorba de Enache, ci de Ben Youssef (foto jos). Din aceasta zi nu mai are nicio treabă cu Astra. Sunt o bandă de mercenari care nu au nicio legatură cu acest club. Ben Youssef e pe altă lume, trăieşte în lumea lui. Poate vor să îl schimbe pe antrenor, poate vor să mă schimbe pe mine, nu ştiu ce se întâmplă, nu ştiu de ce nu joacă. Să le fie ruşine, au primă de Cupa României, 15 mii de euro, au primă de Supercupa României, 10 mii de euro, au luat 800 de mii de euro înaintea meciului cu Dinamo Zagreb. Să le fie ruşine! Nu îşi fac meseria, ei au fost plătiţi, întrebaţi-i dacă e sau nu aşa", a declarat patronul Astrei. 

image

A luat exemplul Stelei

Apoi, el a anunţat că deja a luat o decizie clară şi anume faptul că va miza de acum pe jucători români: "La asta m-am hotarat. Deja sunt hotărât după meciul de la Zagreb. Şi am luat exemplul cel mai plauzibil din ţară: Steaua. Ei au reuşit să facă performanţa în principal cu jucători români. Sigur că au şi ei două implanturi cu străini, unde nu au gasit pe postul respectiv. Dar, dacă vă uitaţi de-a lungul anilor, perfomanţele Stelei sunt clădite pe jucatori români", a mai spus omul de afaceri.

 Astra este deţinătoarea Cupei României şi a Supercupei

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite