Ioan Niculae, de la Astra: "Daţi-mi un antrenor bun şi eu îl aduc la echipă. Isăilă a fost fricos în meciul cu CFR"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ioan Niculae e cel mai bogat patron din fotbalul românesc
Ioan Niculae e cel mai bogat patron din fotbalul românesc

Ioan Niculae, patronul Astrei Giurgiu s-a declarat dezamăgit de remiza obţinută de echipa sa, în semifinala Cupei României, de la Cluj, contra CFR-ului, scor 0-0.

“Încerc un sentiment de frustrare, CFR era o echipă de bătut în această seară. Isăilă a fost fricos azi şi fără zvâc, fără curaj. Trebuia să forţeze atacul, dar poate e de înţeles, s-a aflat la primul meci, a vrut să debuteze cu un rezultat bun. Era de forţat azi, puteam avea 90% din calificare, având în vedere că am avut mai mult de o oră un om în plus”, a spus Niculae, la Digisport.

Acesta a spus că singurii jucători care i-au plăcut de la echipa sa au fost cei din apărare şi portarul Silviu Lung jr.:“Găsiţi-mi voi un antrenor bun şi eu îl iau, dar nu prea sunt. Din păcate, în meciul retur e posibil orice. Mi-au plăcut fundaşii centrali amândoi, Măţel şi Silviu Lung jr. În loc să-mi placă mijlocaşii şi atacanţii, mi-au plăcat fundaşii. Domnul Budescu are o problemă de greutate, nu se află la parametrii la care ar trebui să fie”.

“Trebuia să numesc eu un antrenor în iarnă!”

Ioan Niculae crede că o parte din vină pentru criza prin care trece Astra în ultima perioadă îi aparţine, deoarece în iarnă nu a adus un antrenor:“Nu ne-am dat seama exact nici eu şi nici Dinu Gheorghe prea bine, ne-am sfătuit şi n-a ieşit nimic. Atunci a fost punctul în care eu trebuia să iau decizia. Calificarea în cupele europene rămâne obiectivul nostru, să vedem dacă se trezesc jucătorii. Sinescu n-a fost rău, el este un băiat citit, pregătea bine meciurile, doar că le pregătea doar pe ideea de a bloca echipele adverse, indiferent că jucam cu Bistriţa sau cu Universitatea Cluj. Pe Mulţescu nu l-am dat noi afară, s-a dat singur din cauza comportamentului. Nu i-am contestat niciodată calităţile de antrenor, dar a văzut toată lumea ce ieşiri a avut şi acum, după meciul de la Mediaş, ce declaraţii a dat”.

Gigi Mulţescu a fost demis de la Astra după un conflict cu Dinu Gheorghe

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite