Inventatorul tiki-taka nu vrea să audă de o revenire la Barcelona: „Nu voi mai antrena niciodată acolo!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul tehnician al Barcelonei, actualmente antrenor al lui Bayern Muchen, Pep Guardiola, spune că nu va mai reveni vreodată la formaţia catalană, deşi fanii îl doresc înapoi pe "Camp Nou".

Pep Guardiola, antrenor al lui Bayern Munchen, a fost zilele trecute în Barcelona cu prilejul referendumului pentru independenţă organizat în provincia catalană. În ciuda nostalgiei provocată de reîntâlnirea oraşului în care s-a consacrat ca antrenor, Guardiola a precizat că nu doreşte să mai antreneze vreodată Barca, dar visează să locuiască în oraşul catalan în viitor.

”În principiu, nu voi mai antrena niciodată Barça. Eu cred că în viaţă există cicluri şi ciclul meu la Barcelona s-a încheiat. Totuşi, soţia mea, Cristina, are un loc de muncă aici şi ideea este să revenim să locuim aici, dar nu ştiu când”, a declarat tehnicianul lui Bayern.

Pep a făcut referire şi la actuala sa echipă, al cărei joc încă nu se ridică la nivelul pretenţiilor sale. „Suntem un pic mai bine, pentru că jucăm mai mult şi alergăm mai puţin. Facem progrese continue. Anul trecut pe vremea aceasta jucam mai prost ca acum. Încă nu jucăm ceea ce vreau eu. În unele mici detalii mai este loc de progres. La fazele fixe suntem catastrofali”, a mai spus Guardiola.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite