Ilie Stan a explodat: antrenorul Chiajnei a făcut dezvăluiri, în premieră, despre culisele arbitrajului românesc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ilie Stan
Ilie Stan

Tehnicianul Concordiei va fi suspendat aspru, după o serie de declaraţii incendiare pe care le-a făcut în cadrul unei intervenţii televizate.

Oţelul a învins Concordia printr-un penalty, în minutul 90+4. Victoria a scăpat, în mare, formaţia gălăţeanâ de grijile retrogradării, în timp ce oaspeţii au mai făcut un pas spre liga secundă.

Imaginile difuzate de Digi Sport au arătat cum, dupâ ultimul fluier al meciului, arbitrii au fost abordaţi de un Ilie Stan furios şi au avut nevoie de protecţia oamenilor de ordine pentru a merge la cabine.

La două ore după aceste incidente, tehnicianul a intervenit la Digi Sport şi a avut un discurs dur la adresa brigăzii conduse de Marcel Bârsan.

Ce a spus?

„Arbitrul a scris în raport că l-am înjurat si că i-am zis că îl omor. Eu nu înjur, în general, şi cu atât mai puţin acum, în Săptămâna Mare. Le-am spus arbitrilor: <<Ne omorâţi>>, nu câ <<Vă omor>>. Centralul a scris doar bazaconii în raport“, şi-a început discursul Ilie Stan.

Întrebat dacă, în viziunea sa, Marcel Bârsan e doar un arbitru slab sau unul care face jocurile altora, Stan a răspuns: „Şi una, şi alta! A dat un penalty pentru Oţelul care n-a fost. Mingea era în aer, prea sus, la ea nu mai ajungea nici Belu, dar nici Vancea. Nu se poate să pierdem întruna pe mâna arbitrilor. Etapă de etapă, mainera de arbitraj e împotriva noastră. Dacă nu suntem doriţi în Liga I, măcar să ne zică direct“.

E o nesimţire mare, să furi în Săptămâna Mare aşa!  Ilie Stan
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite