Ilie Năstase, savuros: ce a spus despre Simona Halep şi de ce se gândeşte să facă operaţie de schimbare de sex

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Căpitanul nejucător al echipei de Fed Cup are mai multe probleme înaintea confruntării cu Belgia de la Bucureşti la 11 şi 12 februarie.

Pe lângă faptul că Simona Halep va absenta din motive medicale – a fost înlocuită de Patricia Ţig – România are emoţii şi în ceea ce priveşte Irina Begu.

Aceasta n-a participat la primul antrenament înaintea duelului cu Belgia. Văzând această situaţie, Ilie Năstase a făcut haz de necz, potrivit celor de la Dolce Sport.

„Ghinioanele se ţin lanţ de echipa noastră. Sper să nu fie de durată. Begu nu se simte prea bine, nu ştiu ce a mâncat şi nu poate să vină la antrenament. Mai sunt câteva zile, sper să-şi revină. În caz că se mai accidentează cineva, îmi fac operaţie de schimbare de sex şi joc eu. Ce să mai facem? Nu mai avem. Asta mică, Ţig, o să joace, dacă se îmbolnăvesc toate“, a afirmat „Nasty“.

El a comentat la Pro TV motivul pentru care Simona Halep s-a dus la turneul de la Sankt Petersburg, deşi avea probleme medicale, fiind nevoită, ulterior, să se retragă şi de acolo.

„Dacă promiţi că participi la turnee şi nu te prezinţi, atunci eşti amendat. Asta a fost problema, de asta n-a putut să-şi ia pauza mai devreme“, a spus Năstase.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite