Ilie Năstase la 70 de ani. Câte au fost, de fapt, cele 1000 de femei care au trecut prin patul fostului mare tenismen

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ilie Năstase şi Diana Ross
Ilie Năstase şi Diana Ross

Ilie Năstase împlineşte azi 70 de ani şi este unul dintre cei mai cunoscuţi români din lume, graţie performanţelor sportive şi nu numai.

Ilie Năstase a câştigat 58 de titluri în cariera sa şi pe 23 august 1973 a fost declarat primul număr 1 mondial din istoria tenisului. În anul respectiv el câştigase 17 turnee, fiind cel mai bun an din cariera sa.Graţie acestor rezultate, Ilie Năstase a ajuns o vedetă internaţională, căpătând notorietate pe toate meridianele globului.  Năstase a punctat însă şi în plan personal, fiind socotit unul dintre cei mai cuceritori bărbaţii ai lumii. S-a spus că ar fi avut peste 1000 de femei, dar fostul tenismen a reglat acest număr într-un interviu acordat englezilor de la Dailymail. " Îmi plac femeile, iubesc femeile, e normal să mă uit după femei. Dar nu au fost atât de multe. Presa a inventat cifra asta pentru a vinde mai bine, însă au fost 300-400. Cam aşa. Oricum, ce contează, nu îmi vor da o medalie pentru asta! Nu am folosit niciodată Viagra. Cine are nevoie de aşa ceva? Eu am nevoie doar de persoane pline de viaţă, tinere. Asta mă face să fiu în formă. Încă observ femei, dar deja e prea târziu pentru mine. Mă uit, dar ce vreau nu mai pot să obţin. Sunt căsătorit", a spus Năstase, care se află la al patrulea mariaj.

FOTO Nevestele lui Năstase: Amalia, Brigitte, Alexandra şi Dominique

neveste

Prima lui dragoste adevărată a fost Dominique Grazia, un manechin franco-belgian, cu care s-a căsătorit în 1972 şi de care a divorţat zece ani mai târziu. Cei doi au o fiică Nathalie, de 39 de ani.

A doua nevastă a lui Ilie Năstase a fost actriţa şi manechinul Adelaide Alexandra King. Cei doi s-au căsătorit în septembrie 1984, într-o biserică din New York. După nuntă au adoptat doi copii, Nicholas, care acum are 27 de ani, şi Charlotte, în vârstă de 23 ani.

Ilie Năstase şi Amalia Teodosescu s-au cunoscut în 1996, la primul concert al lui Sting la Bucureşti, pe când ea avea 20 de ani şi el 50. La concertul respectiv, Amalia se ocupa de sampling pentru o marcă de ţigări. Cei doi s-au căsătorit la 5 iunie 2003, la biserica ortodoxă St. Stephane din Paris, iar petrecerea s-a derulat la Roland Garros. Cei doi au divorţat în 2010. După 12 ani petrecuţi în cuplu, cei doi au împărţit atât custodia celor două fiice, Alessia (13 ani) şi Emma (10 ani), cât şi averea lui Ilie Năstase.

Din 2010, Ilie Năstase este cu actuala soţie, timişoreanca Brigitte Sfăt, mai mică decât el cu 30 de ani.

Cea mai cunoscută poveste de iubire cu o vedetă este cea dintre el şi reputata divă americană Diana Ross. Cântăreaţa a fost una dintre marile iubiri ale lui Ilie Năstase. Cei doi s-au cunoscut în anul 1977 şi Ilie Năstase a adus-o în România. Relaţia lor amoroasă a durat câteva luni.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite