Horia Tecău şi-a schimbat partenera de dublu. Simona Halep putea să joace cu el, dar a preferat altceva

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Horia Tecău şi Simona Halep
Horia Tecău şi Simona Halep

Horia Tecău şi Simona Halep intenţionează să joace împreună la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, unde speră să câştige titlul olimpic.

Cei doi puteau să se antreneze încă de acum, dar Simona Halep nu avrut să evolueze şi la dublu mixt în Grand Slemul Australiei. Ea se gândea probabil că va avea un parcurs cât mai lung la simplu, dar eliminarea prematură i-a stricat planurile. Halep putea să intre la dublu mixt, dar a preferat să-şi facă alt program. 

Horia Tecău a fost pus în dificultate, deoarece îşi programase să joace cu Bettanie Mattek-Sands, însă aceasta a spus pas. Cum aceasta l-a refuzat, iar Halep nu s-a oferit să-l ajute,, Horia Tecău va face pere­che cu spor­tiva ame­ri­cană Coco Van­dewe­ghe. Tecău şi Van­dewe­ghe vor întâlni în pri­mul tur cuplul Lucie Hradecka/Marcin Matkow­ski (Cehia/Polonia), cap de serie nr 6.

În 2015, Horia Tecău a făcut pere­che în proba de dublu mixt de la Aus­tra­lian Open cu Lucie Hra­de­cka şi ei au fost învinşi în runda inaugurală. Tecău a câştigat acest titlu la Australian open în 2012.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite