Halep a vorbit despre revenirea în circuitul WTA: „Nu mă sperie nimic“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep
Simona Halep

Simona Halep va revenit în ciurcuitul WTA, cu ocazia turneului de la Toronto, unde va fi prima ei apariţie după eliminarea prematură de la Wimbledon.

„Mi-e dor şi chiar am început să joc bine pe hard, am încredere că am făcut rezultate bune la începutul anului şi merg cu speranţă şi cu voie bună. M-am antrenat din greu zilele astea, săptămânile astea pe care le-am avut înainte de acest turneu la care merg acum.Sunt pregatită foarte bine pentru următorul turneu şi am încredere că pot să fac o treabă bună. Nu îmi fac griji, nu mă sperie nimic şi vreau doar să merg să joc tenis, cât de bine pot eu", a declarat jucătoarea de 23 de ani, conform Digisport.

Ea nu va avea o misiune uşoară la competiţia ce are loc la Toronto. Serena Williams, Maria Sarapova, Petra Kvitova sunt doar câteva dintre posibilele adversare. Simona n-a mai jucat la Toronto din 2012, când s-a calificat în turul al doilea, dar are amintiri frumoase de acolo: "Cred că am făcut un rezultat bun acolo. Îmi amintesc că am învins-o pe Kuznetsova, a fost o bucurie enormă pentru mine la momentul acela şi cu siguranţă o să fie bine şi acum. Am amintiri frumoase şi merg doar să joc tenis. Un turneu important în calendarul nostru şi mă bucur că revin acolo după câţiva ani în care am hotărât ca sezonul meu de hard să înceapă la Cincinnati, acum am ales să joc Toronto şi sper să fie bine", a încheiat Halep.

Revenirea Simonei Halep pe teren se va consemna pe 10 august, când va juca primul meci la Toronto

Simona Halep s-a menţinut pe locul 3 WTA, loc pe care l-ar putea pierde la sfârşitul acestei săptămâni, dacă Caroline Wozniacki câştigă turneul de la Stanford

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite